"de Goorechtruiters"

De vereniging

De vereniging "Landelijke Rijvereniging en Ponyclub de Goorechtruiters" is opgericht in 1961. We zijn een all-round vereniging en bieden voor ieder wat wils. Plezier in de paardensport op welke manier dan ook en op ieder niveau staat bij ons hoog in het vaandel. Zo wordt er deel genomen aan de verenigingskampioenschappen in de zomer waar het samen meedoen het belangrijkste is. Maar er wordt ook gezamenlijk buitenritten gemaakt. Er voor elkaar zijn en samen genieten van deze fantastische sport is ons motto.

Onze huisvesting is bij Stal Van Hoorn aan de Borgercompagnie 3 in Sappemeer. Daar worden de lessen gegeven en organiseren we onderlinge wedstrijden. Vlak bij is het Adriaan Tripbos waar prachtige buitenritten gemaakt kunnen worden. Ook beschikken we over een kantine waar we terecht kunnen tijdens de lessen en de activiteiten. De waanzinnige fijne bodem die in de buitenrijbaan ligt maakt het mogelijk om bijna het hele jaar door buiten te kunnen rijden. Maar ook een fijne binnenrijbaan staat tot onze beschikking.

Naast onderlinge wedstrijden organiseren wij ook diverse andere evenementen. De bekendste is wel de Rally Paper. Dit is een veldrit welke ieder jaar op tweede paasdag wordt georganiseerd. In het najaar organiseren we de oefencross en de Ruigste Run, de grootste mudrun van de Veenkoloniƫn.

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

  • Koos Kempinga
  • Margriet Mulder
  • Arie van Hoorn
  • Karin Bouwmeester