"de Goorechtruiters"

Lidmaatschap van de Goorechtruiters

Als je lid wordt van LR & PC de Goorechtruiters word je automatisch ook lid van de KNHS. Wij melden je aan bij de KNHS. De contributie voor de KNHS is € 27,50 per jaar.

De contributie van LR & PC de Goorechtruiters is € 17,50 per kwartaal. Ben je alleen lid en maak je geen gebruik van de lessen en de accommodatie dan betaal je dus € 70,00 per jaar plus €  27,50 voor de KNHS.

Wil je ook lessen volgen dan betaal je per kwartaal een vast bedrag:

Aantal lessen Paard Pony
1 les per week € 84,50 € 78,50
2 lessen per week (€ 15,00 korting op je tweede les) € 154,00 € 142,00
1 les per 2 weken € 42,25 € 39,25

Alleen als je op een pony rijdt en je bent jonger dan 18 jaar betaal je het lagere tarief. Factureren gebeurt 1 x per kwartaal en per mail. Betalen kan alleen via de bank. Contant betalen is niet mogelijk. Als je tijdelijk geen lessen volgt, betaal je niet de lessen maar nog wel de contributie.

Lid worden:
Wanneer je lid wilt worden kan je je aanmelden door dit formulier in te vullen. Van ons krijg je dan bericht van ontvangst met het verzoek je aanmelding te bevestigen. Ben je jonger dan 18 jaar dan moet een ouder of verzorger dit voor je doen.

Lidmaatschap opzeggen:
Wanneer jij je lidmaatschap op wilt zeggen vragen wij jou of je ons dat via een email aan info@goorechtruiters.nl te doen. Van ons krijg je dan bericht van ontvangst met het verzoek je afmelding te bevestigen.
Afmelden kan op ieder moment alleen niet met terugwerkende kracht. De maand waarin jij je lidmaatschap opzegt betaal je nog je contributie en lesgeld. Deze maand kan je dan natuurlijk nog gewoon meedoen in de les. Het lidmaatschap van de KNHS is altijd voor een heel jaar. Afmelden voor de KNHS moet vóór 15 november aan ons worden doorgegeven. Na deze datum moet je helaas weer voor een heel jaar (€ 27,50) betalen.