Rally Paper

13 april 2020 - tweede paasdag


UITGESTELD tot volgend jaar


Vanwege de Corona-crisis hebben we de Rallypaper uitgesteld tot volgend jaar. Noteer dus alvast maandag 5 april 2021 in je agenda. We bewaren de prachtige route die we al uitgezet hadden.
Heerlijk paardrijden door een mooi en gevarieerd landschap!!
  • Tweede Paasdag, 13 april 2020
  • Manege Knollegruun te Schoonloo (Hoofdstraat 33, 9443 PA Schoonloo)
  • Start tussen 10.00 en 12.00 uur
  • Inschrijfgeld € 10,00 per combinatie
  • Opgeven via rallypaper@outlook.com
  • LET OP: De route is niet voor aanspanningen!!
Elk jaar op tweede paasdag organiseren wij de Rally Paper. Een sterrit te paard/pony van ongeveer 20 km in een mooie omgeving. Ieder jaar organiseren we dit ergens anders. Dit jaar is de Rally Paper op 13 april 2020. De start is bij manege Knollegruun in Schoonloo. D.m.v. een routebeschrijving kom je op de mooiste plekjes en kan je optimaal genieten van de omgeving. Met z’n tweeën of met een groepje. Alleen rijden is vanwege je eigen veiligheid niet mogelijk. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Bij de start / finish is de kantine open voor wat eten of drinken en bij gevaarlijke oversteken zorgen we voor verkeersregelaars. Een mooie start van het buitenrijd seizoen.

Geen eigen paard/pony of vervoer? Geen nood. De manege verhuurt ook paarden, die rijden dan in een groep onder begeleiding van een instructeur van de manege. Neem als je een paard wilt huren contact op met Manege Knollegruun: telefoon 0592-501458.

Je krijgt een routebeschrijving mee. Deze is zo opgesteld dat je in principe zonder problemen rond kunt komen. Mocht je toch de weg kwijtraken dan kan het kaartje je weer op weg helpen.
Bij de manege is er voldoende ruimte om even in te stappen. Vanaf de start rijd je direct het bos in.
Na afloop krijg je in de kantine een herinneringsvaantje uitgereikt.
Vorig jaar werd de Rally Paper in Gasselte gehouden. De start was vanaf de manege en we hadden waanzinnig mooi weer! We kunnen dat prachtige weer nu niet beloven maar dat het dit jaar ook weer een fantastisch rit gaat worden is wel zeker!Vorig jaar reden we de Rally Paper in Gasselte, vanaf de manege daar, met prachtig weer. Dat weer kunnen we nu nog niet beloven, maar onderstaand vind je wat foto’s om vast in de stemming te komen.