De paardensportvereniging van het Noorden!

De Ruigste Run van de Veenkoloniën

De Ruigste Run van de Veenkoloniën

 

Zaterdag 16 september zal bestaan uit de volgende 2 onderdelen:

Oefencross - Samen met je paard crossen door het mooie natuurgebied in Sappemeer! Laagdrempelige oefencross voor iedereen die dit eens wil proberen. Leuk voor ruiter én paard!

Ride & Run - Sport en recreatie komen op unieke wijze samen tijdens Ride & Run. De invulling van Ride & Run is simpel: een team bestaande uit een ruiter en één of twee hardlopers of leggen gezamenlijk een vooraf uitgezette route af. De hardloper(s) leveren de grootste inspanning. Paard en ruiter ontspannen ondertussen, genieten van de mooie natuur en moedigen hun teamgeno(o)t(en) aan. Kijk voor meer informatie op www.rideandrun.nl


Zondag 17 september  Mud Run

 

Kijk voor informatie over de Mud Run op www.ruigsterun.nl

 

Jump & Cross op zaterdag 16 september

Ride & Run op zaterdag 16 september

 

 

Foto's van de Start en Finish van de Mud Run van 2016 kunt u hier vinden:

 

https://www.facebook.com/pg/foxystylefoto/photos/?tab=album&album_id=1849631208604387

https://www.facebook.com/pg/foxystylefoto/photos/?tab=album&album_id=1849658518601656

https://www.facebook.com/pg/foxystylefoto/photos/?tab=album&album_id=1849700055264169

 


 

Oproep vrijwilligers:

Deelnemen aan één van bovenstaande activiteiten is een hele belevenis, soms heel spannend maar vooral heel uitdagend en gezellig! Om deelname en uitvoering mogelijk te maken kunnen we niet zonder medewerkers.

Als vrijwilliger van de Ruigste Run van de Veenkoloniën maak je al het spektakel van dichtbij mee. Wij zijn altijd op zoek naar jury's voor de hindernissen en hulp tijdens de opbouw en inrichting van het bos.

Zonder vrijwilligers kunnen wij geen evenement organiseren, meld je aan door middel van een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. - vrijwilligers worden uitgenodigd voor een gezellige avond.

Opgeven voor één van bovenstaande activiteiten? Dit kan vanaf 1 juli! Klik hiervoor op het onderdeel waaraan je wilt meedoen, en vul dan het inschrijfformulier in.